bla-bla-blog-blog

bla-bla-blog-blog

Unió mozgalom

2020. március 25. - Bardócz

Pártok jönnek-mennek, mozgalmak alakulnak, de lényeges különbség nincs köztük, csupán más-más érdekcsoportot takarnak.

Az Unió mozgalom, talán kivétel lesz. A mozgalom célja: felkészülés a teljes globalizációra. Az Unió mozgalom – du tac au tac – egységesüléssel válaszol a kihívásra. Nevében nem az EU-ra utal, hanem az egység, összefogás, együttműködés szándékára. Politikai céljai közé tartozik a Kárpát-medencei népek összefogása, első körben egy horvát-magyar-szlovák államszövetség létrehozása, ami később Ausztriával is egyesülhet. Az államszövetségben egységes államigazgatás és jogrend érvényesül, a miniszterelnököt ciklusonként más-más tagállam adja, minden tagnemzet nyelve mindenütt hivatalos nyelv.

A választások nem választókerületi alapon folynak, hanem a teljes választási területre kiterjedő jelöléssel, szavazással. Azaz nincsenek választókörzetek, a parlament minden tagjára mindenki szavaz, a jelölés országos szinten történik. Az önkormányzati választásokon is lakóhelytől függetlenül jelölnek és választanak képviselőket az egy önkormányzathoz tartozó polgárok.

Az egyes ágazati, illetve szakmai szervezetek a törvény erejénél fogva fuzionálnak. Így például a pedagógusokat tömörítő egyesületek, civil szervezetek, szakszervezetek, szakmai szervezetek (a pedagógus szakszervezetek, a NPK, az MPT, stb.) egy egységes szakmai-érdekképviseleti szervezetben egyesülnek.

Minden szinten az egység az ÉRTÉK, az egység, a társadalmi kohézió megbontása, az individualizmus, a széthúzás társadalomellenes, káros, üldözendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://bla-bla-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr2714998942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása