bla-bla-blog-blog

bla-bla-blog-blog

A szabadság határai

2015. szeptember 17. - Bardócz

Katonai szempontból Szerbia egy Európa megszállását célzó nemzetközi hadművelet keretében megtámadta Magyarországot. Az irreguláris hadsereg csapatszállítási feladatait látja el  Kelet-Szerbiától, illetve Belgrádtól a magyar, illetve az utóbbi időben már a szlovén határig. A katonák közül sokan családjaikat is magukkal hozzák, mint azt a törökök is tették a 16. században. Különbség persze van, mert a törökök teljes fegyverzetben jöttek és nyíltan megütköztek minden útjukba kerülő katonai egységgel. A Szerbiából érkező megszállók egyelőre csak hírszerzőknek, vagy fegyvertelen felderítőknek tekinthetők, (bár a fegyver fogalma manapság nehezen körülhatárolható.) A szerb-magyar határon történő átlépésük célja nehezen tekinthető másnak, mint kémkedésnek, vagy egy nagyobb invázió előkészületének.

Nem mentség az agresszor számára, hogy őt hasonló módon támadta meg Törökország. Mint ahogy Magyarország számara sincs mentség, arra, hogy hasonló módon megtámadta Ausztriát, az meg Németországot.

Azokban az országokban, ahonnan ezek az emberek jönnek, már a 8-10 éves gyerekek is harcolnak. Ha egyéb fegyverhez nem jutnak, Molotov-koktélt dobálnak. És harcolnak az asszonyok is. Már külön hadtörténete van a női öngyilkos merénylőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bla-bla-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr377795368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása